VIP članstvo

Načini plačilaEkipa briskula.si se zahvaljuje vsem obstoječim in potencialnim uporabnikom igralnega portala. Vi ste namreč tisti, ki ste nam in nam boste tudi v prihodnje omogočali, da se bomo razvijali in počeli to, kar nas vse skupaj veseli in nas povezuje: igranje iger.

Briskula.si je projekt, ki je nastal poleti leta 2007. Projekt je ostal dolgo časa brezprofiten in nudil igralcem možnost igranja iger s kartami, povsem na lastne stroške razvijalca (strežnik, elektrika, domena, internet, programiranje). Vse za veselje igralcev.

Z naraščanjem števila uporabnikov je prišla potreba po boljši opremi in z združitvijo projekta Briskula.si s podjetjem Krejzi d.o.o. smo odkrili optimalno rešitev - uvedbo letnih članarin.

Igranje na Briskula.si ostaja še vedno BREZPLAČNO.
Na briskula.si lahko še vedno neomejeno igrate katerokoli ponujeno igro, prav tako so članarine opcijske, za tiste igralce, ki si članstva želijo.

Vaše točke iz iger so varno shranjene in se vedno beležijo.
Prikaz točk, lestvice najboljših in statistike iger smo namenili VIP članom.

Ko si omogočite VIP članstvo, se vaše točke ponovno pokažejo in uvrščeni ste na lestvico HIGH SCORES.
Upoštevajo se vse točke ki ste jih pridobili od registracije na portalu, štejejo tudi igre, odigrane v času ko niste imeli VIP članstva.

VIP članstvo na portalu vam pa omogoča:Z vašo pomočjo bomo sledili naši viziji in izboljšali delovanje portala in sploh celostno (grafično) podobo. Našim uporabnikom namreč želimo omogočiti čim kvalitetnejšo izkušnjo z igranjem. Ker pa radi presenečamo in bi radi povečali tekmovalnost, smo vpeljali tudi dodatni motivator: vsak VIP uporabnik bo imel z igranjem na turnirju možnost potegovanja za eno od uporabnih daril.

Način včlanitve v VIP je zaenkrat možen na naslednje načine:

Podatki za nakazilo na TRR:

Izberite obrazec UPN - univerzalni plačilni nalog
UPN - univerzalni plačilni nalog

Kafol.NET, Žan Kafol s.p.
Pivška 2
6230 Postojna
IBAN: SI56 6100 0001 2389 187
(BIC: HDELSI22)
Namen: Briskula.si - VAŠE UPORABNIŠKO IME

Po prejetju nakazila, vam omogočimo VIP račun. Pri plačilu na TRR, postopek spremembe računa v VIP lahko traja do 24ur med tednom in 48 ur med vikendom. Pri plačilu z Moneto ali PayPalom je postopek krajši in navadno traja do par ur.
Opombe: Bodite pozorni na zadnjo točko iz splošnih pogojev.

Ponavljamo, da je VIP članstvo povsem opcijsko in igranje iger s kartami na Briskula.si bo vedno na voljo brezplačno.

Veselo igranje!